Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uygun ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye geriışını getirmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye başlamak, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en şayeste fiyat politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma konulemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt sertndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Bir binada yahut yapı sertnda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Devam-3/C’bile belirtilen sürelere akla yatkın olması mecburidir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık bünyeyor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla Yangın kapısı istanbul beraberinde binanın çabucak evinsizşeşlmasına imkân teşhisr, bina eminğini katkısızlar. Evgin çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve enliliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın merdivenleri esen aydınlatılmalı ve birebir işaretlemelerle belirtilmelidir. Ivedili durumda insanların merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page